Friday, October 19, 2007

Gera Diena




Vakar buvo viena is tu dienu, kai namuose buti labai jauku ir gera. Apima toks geras ramybes ir silumos jausmas. Gustui skauda gerkle, tad vakar ir siandien neina i mokykla. Taigi vakar ryte nusprendeme kepti mielines bulkutes. Is pat ryto uzsimaiseme tesla, ja minkeme, meteme i stala, kad geriau pakiltu




Tada sudejome ja atgal i dubeni uzklojome ranksluosciu ir palikome siltai augti ir dideti. Paskui vel minkem, vel kilo. Na o tada:












Dar baigeme daryti Gustui pirato kepure ateinanciam helovynui, buvo like nupaisyti kaukole ir priklijuoti zvaigzdutes.





Wednesday, October 17, 2007

Angelai










Vakar pradejau nauja serija is dirbtinio veltinio Angelai. Manau puikiai tiks Kaledoms. Vakar padariau tik angelo lekala ir tris angeliukus . Idomu kaip atrodys, kai sujungsiu abi puses? Nekantrauju pamatyti galutini rezultata! Manau siandiena sugebesiu susiuti bent viena is ju.






















Siuo metu turiu dar kitu svarbiu neuzbaigtu projektu.Vienas is ju ir labai svarbus, tai Gabes kepure, kuria butina siandiena uzbaigti, nes orai atsalo (siandien anksti ryte buvo -1.) o jos "senoji" kepure truputi mazoka darosi ir ausu visai nedengia.














Vakar mane visa diena kankino abejones ar teisingai renkuosi? ar tai kam nors reikalinga? ar protinga taip elgtis? Ir visiskai atsitiktinai i rankas paemiau V.Zeland knyga Likimo Valdymo Galimybes ir atsiverciau kazkur netoli pabaigos ir pirmi zodziai kurious perskaiciau buvo atsakymas i mano klausima:



"priekyje nera jokios laimes, arba ji yra cia ir dabar, sioje gyvenimo linijoje, arba jos visiskai nera."



"Laime ateina judant i savo tiksla per savas duris.Jei zmogus yra savo gyvenimo linijoje, savo kelyje, jis laimingas jau dabar, net jei tikslas priekyje. Tada gyvenimas pavirsta svente. Kai tikslas bus pasiektas, pajusite dviguba dziaugsma. Taciau net judejimas i savo tiksla kiekviena diena pavercia svente.Judant i svetima tiksla svente visada lieka iliuzineje ateityje"



Susipazinkime!









Mano vardas Simona, man 32 metai.Esu mama, siuo metu auginu triju menesiu dukryte Gabija ir jos broli Gusta, kuriam jau penki ir siemet pradejo eiti i mokykla.Taip pat esu zmona, turiu labai man brangu ir mylima zmogu be kurio neisivaizduoju savo gyvenimo.




Labai megstu rankdarbius, man patinka matyti,kaip is nieko atsiranda ,kazkas grazaus su dalele manes pacios. Nes bedarant ta daikteli ,kiek minciu, nuotaiku ir jausmu ipini i ji. Siuo metu daugiausiai uzsiimineju dirbtiniu veltiniu jo galimybes tiesiog neribotos! Taip pat dekupazu ir pradejau vel megzti atsiradus Gabijai :)