Friday, January 30, 2009

Valio !







Pagaliau mano pirmosios pagalveles! Stai toks rastas gavosi is viso ivairiu geliu kratinio. Ir as juo tikrai esu patenkinta. Kai pradejau kirpti trafareta buvo apemusios abejones ar ne per smulkios detales ar pavyks atspausdinti rasta, nuvijusi apnikusias abejones plusau toliau. Kadangi labai magejo ta rasta isbandyti prisiminiau senus uzvalkalus gulincius senai spintoje. Ju spalva visiskai tokia pat kaip baldu svetaineje. Na o rasto spalva rinkausi taip pat neatsitiktinai, o del dvieju priezasciu. Pirmoji, kadangi svetaines sienu spalva salotine ( tikiuosi nebeilgai ), o antroji si spalva pas mane vienintele skirta tamsiems audiniams. Man tikrai skubiai reikia i parduotuve papildyti skurdzias dazu atsargas :).
Tai tiek siai dienai. Einu kirpti dar vieno trafareto.
p.s. noriu padekoti mikai uz patvirtinima, kad dar sugebu rasyti lietuviskai :)
Labanaktis visiems

Tuesday, January 27, 2009

Bandymai











Pagaliau pabandziau spausdinti rastus( vis galvoju kaip teisingai tai vadinasi lietuviu kalboje?) zodis print- spausdinti, stencil - trafaretas. Gal kas galetu man pasakyti grazu lietuviska atitikmeni? Buciau labai dekinga.


Itariu sis uzsiemimas bus mano naujausia liga prie burio kitu :). Mane zavi tai, kad tai suteikia labai placias galymybes nuo piesinio ant popieriaus, iki rasto ant audinio ar bet kurio kito mediumo. Su neribota spalvu pasirinkimo laisve.

Monday, January 26, 2009

Mano naujas dienorastis
















As kiekvienais metais rasau lyg dienorasti, lyg " to do list "- einamuju dienos darbu sarasa, kilusias idejas, pamastymus. Siais metais tam reikalui isigijau labai grazu darbo kalendoriu. Nuejau i savo megstamiausia knygyna "Hodges Figgis",kuriame galiu praleisti valandu valandas. Ten ipatinga atmosfera, lyg ramybes oaze, labai lengva susikaupti, paskaitineti, issirinkti knyga. Siuo metu as dazniausiai renkuosi is rankdarbiu skyriaus arba is savipagalbos ( kai pritruksta motyvacijos judeti pirmyn :) )





Taigi griztu prie darbo uzrasu. Ju buvo devynios galybes- su paveiksleliais, klasikiniai, modernus, su patarimais stilingoms moterims, besirupinantiems sveikata , biuro darbuotojams, besidomintiems raganavimu, atspausdintu ant ekologisko perdirbto popieriaus. Issirinkti labai sunku. Norisi visko ir stiliaus patarimu, ir sveikata pagerinti, ir tinkamo siam menesiui burto.Galiausiai apsistojau ties vienu be jokiu patarimu ir net gi ne ekologisko popieriaus, taciau su graziomis Charley Harper pauksciu iliustracijomis. Ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu.
Ar jus vedate dienorascius? Ar siais laikais visi naudojasi mobiliuju telefonu bei kopiuteriu priminimais? Ar dar liko tokiu "paskutiniu mamutu" kaip as?

Saturday, January 24, 2009


Skorpionas

Tavo laivė - naktis

Tavo meilė kančia

Nebūties paslaptis

Tave traukia slapčia.

Tu nuo saulės slepies

Su mėnuliu kalbi

Nemyli gegužės

Dargana maloni.

Tai kaip žemė tyli

Tai kaip vėjas draskais

Savo juoką slepi

Savo meilės bijai.

Tai pakyli aukštai

Stačia galva krenti

Ir paskęst tavyje

Tu kaip jūra kvieti.

Atsitiktinai narsydama internete radau Angelinos Zalatorienes eilerascius apie zodiako zenklus.Kazkada jau esu juos skaiciusi, pries daug metu.Buvo labai idomu vel pasiskaityti ir naujai suprasti.

Wednesday, January 21, 2009





















Gabytes angelelis

Kadangi, mes palyginus nesenai persikrausteme gyventi i nama, tai dar labai daug reikia nuveikti,kad namas taptu namais. Taigi pripuolamai karts nuo karto tuo uzsiimu: tai siena perdazau, tai nykia siena paveiksleliu puosiu.Kaip tik tokia liudna siena buvo priesais Gabytes lova. Nusprendziau ten apgyvendinti angeleli,kad ja saugotu per miegeli.

Spalvas specialiai rinkau tokias sakyciau kicines,saldainines. Nors atsiradus progai noreciau pasipiktinti kodel beveik 90% visu mergaitisku drabuziu yra ruzavos spalvos? Kodel kartais taip sunku rasi zalia suknele,ar oranzines kojnes? Ypatingai didelese ir pigesnese parduotuvese?

Bet griztant prie paveikslelio manau,kad cia jos labai tiko :)

Tuesday, January 20, 2009

Naujas ikvepimo saltinis Lotta Prints


Rekomenduoju visiems, kurie domisi marginimu ant audinio ar bet kurio kito pavirsiaus, tikrai daug informacijos, kuri pateikta paprastai ir suprantamai sios srities naujokams.

As pati kol kas dar bandziau tik spausdinti trafareto pagalba ant audinio,taciau jau turiu galybe eskizu,kuriuos noriu isbandyti! Taigi artimiausiu metu laukite nauju darbeliu!

Sunday, January 18, 2009











Griztu

Pradedu vel rasyti ir rodyti savo darbelius. Buvo mintis pradeti nauja blog`a, taciau nusprendziau pratesti senaji. Nors ir nerasiau, taciau per ta laika si bei ta nuveikiau "kurybos srytyje", nors prisipazinsiu ne tiek, kiek norejosi. Taciau tikiuosi siais metais padaryti zymiai daugiau.Noriu parodyti pagalveles pauksciu taematika,kuri man taip patiko,kad iki siol vis kyla nauju ideju,