Friday, February 27, 2009



OBELIS


Ji - sena

Gyslotos girgzda sakos,

Bega vejas nuo liemens trapaus,

Bet pavasariais visai galvos netekus

Saules spinduli ji prie saves priglaus...


Pabuciavimas - tik vienas baltas ziedas.

Obelis buciuos, buciuos, buciuos.

Tik tegul sakos pauksciukai gieda,

Ne nuogu, tusciu saku peciuos...


Rudeniop gi svorio neatlaike

Sakos luz

Ir obeli tuo teis.

Ji stoves pavasari prakeikus

Kol i zeme kitas neateis...


Tiesa sakant nezinau kas ji parase, as ji radau labai senai budama paaugle kazkokiame mamos sasiuvinyje.Man jis labai patiko, patinka iki dabar...

As manau, kad tai turetu buti zinomo poeto eilerastis

Ideju generavimo principai :)





Noreciau pakalbeti apie idejas. Apie ju igyvendinima.Todel, kad neuztenka tureti ideja, reikia dar ideti pastangu,kad ji isvystu saules sviesa. Kaip jus elgietes su savo idejomis, kaip skatinate save jas igyvendinti ?





As atejusias man i galva idejas stengiuosi kuo greiciau uzsirasyti, kad jos man nepasimestu minciu raizgalynej. As manau, kad jas butina uzsirasyti, kai tik jos smesteli galvoje, nes kitaip jos dingsta ir dazniausiai negrizta. Kartais as jas nusipiesiu,siam reikalui turiu eskizu albuma A5 formato. Kartais ten patalpinta ideja praguli menesi ar metus, bet prireikus as visasda zinau kur jas rasti :)



















Buna atveju kai tenka pradeti is kitos puses: kai reikia naujos idejos, o ji kaip tycia neateina. Tada as kreipiuosi i savo scrap book`a, kuriame as klijuoju iskarpas is zurnalu su patikusiais man rastais, spalvu deriniais, formomis, daiktais.Taip sakant stengiuosi suzadinti savo vaizduote ir tokiu budu prisisaukti naujas idejas.












































Dar pasitaiko,kad turi kazkoki motyva ar spalvu derini, ar rasta, kuris taip prie sirdies,taip norisi ji panaudoti, bet dar nezinai kur...tam atvejui as naudoju "ideju brandinimo" stenda. Ten taip pat kabo pradeti, bet nebaigti projektai. Sakyciau tai pats efektyviausias budas greiciau pasiekti norima rezultata. Atsikeli ryte ir is karto matai,ka siandiena tau reikia padaryti, eini miegoti pries uzmiegant velgi prisimeni,kas svarbiausia bus ryto :)














Tuesday, February 24, 2009

Ar siandien jau valgei blynu?????????????????

Jei ne, tai skubiai bek ju kepti !
Jei pamirsai ar niekada nezinojai blynu recepto pasiskaityk www.beatulia.blogspot.com cia rasi obuolius tesloje,sveikesnis blyneliu variantas, arba dar sveikesnis blyneliai is grikiu kruopu arba www.peledospuslapis-jurga.blogspot.com bobutes blynus su spirguciais.Taigi isirink kurie labiau prie sirdies ir bek kepti. Geru uzgaveniu visiems!

Sunday, February 22, 2009

Pauksciu manija tesiasi
























































Gal ir negrazu taip, bet esu nepaprastai patenkinta rezultatu. O pats kurybinis procesas sukele toki malonuma, kad net negaliu apsakyti. O pats, pats, pats maloniausias dalykas, kad siuos ranksluostelius bus galima isigyti gal ir keistoje vietoje, bet svarbiausia, kad bus galima. Ta vieta yra sveiko maiosto parduotuve Malahide.

Praeita savaite su vaikais buvome Malahide Castle parke, prisibuve nusprendeme pavalgyti kavineje, paskui uzejau i sveiko maisto parduotuve nusipirkti arbatos. Ten pamaciau gulincius reklaminius lapelius reklamuojancius craft market. Paklausiau pardavejos ar ji ten buvo ir ar daug pirkeju ateina, nes galvoju pati ten sudalyvauti. Ji pasake, kad yra sios parduotuves savininke, ir mielai leis man pas ja pabandyti pardavineti savo ranksluostelius. Taigi, kaip kartais keistai viskas iseina. Ir dar karta isitikinau, kad jei tau ko nors reikia ,reikia garsiai ir su visais apie tai kalbeti. Niekada nezinai kur taves laukia sekme :)










Monday, February 16, 2009

Atradimas
















Ka tik narsiau internete ir aptikau Ceslovo Cesnaviciaus darbus. Nu net nezinau kaip pasakyti tai lyg tau be zodziu tiesiai i sirdi kalbetu ( jei kas sugebes suprasti ka as cia pasakiau ). Siaip sias nuotraukas radau http://www.muse.lt/ Kai Google parasiau pavarde jokiu duomenu apie asmenine svetaine nedave, ar apie pati meninika.

Angelai
















Kadangi sirgau ir savaite gulejau lovoje,paskui netiketai turejau dirbti darbe be iseiginiu, tai rodau savo angelus skirtus sv. Valentino dienai paveluotai. Padariau as juos jau senai, jau daugiau nei menesi jie ramiai gulejo ir lauke kol bus padovanoti :). Tiesa sakant nuotrauku kokybe yra baisi,kadangi buvo darytos velai vakare prie prasto apsvietimo, tai spalvos yra netikros, ipatingai melynojo angelo. Angelu plaukai padaryti is vilnos ir man ju sukuosenos labai patinka!