Friday, December 11, 2009

Kaledu belaukiant

















































Oficialiai skelbiu Kalediniu atostogu pradzia. Vakar issiunciau paskutinius Etsy uzsakymus. Tyliai sau kikenu is pasitenkinimo, pagaliau galiu sau leisti pradeti ruostis Kaledoms, daugiau laiko praleisti su vaikais, nes per kaledinius uzsakymus, pasiruosima mugei, visiskai nebuvo laiko bendrauti. Todel buvau pazadejusi, kad kai baigsis visas sis maratonas butinai eisime pasiziureti, kaip Kaledoms papuostas miestas. Praleidome tikrai labai linksma diena, apziurejome visas imanomas miesto eglutes, pavalgeme KFC, dar papildomai suvalgeme ledu, apejome visas zaislu parduotuves, kad butu daugiau ikvepimo rasyti Kaledu Seneliui laiskus, nusipirkome nauja Kaledu eglute( nes senoji turi tiek pat metu, kaip ,kad ir musu Gustas t.y septynis :) ir nuo jos spygliai byra daug stipriau nei nuo tikros). Taciau ir senoji dar panaudota buvo ja pastateme prieangyje, siek tiek sumazine. O is likusiu saku nupyniau girlianda laiptu tureklui i antra auksta papuosti.


Dar su Gustu mes turime tradicija, kuri tesiasi jau 3 metus, tikiuosi kitais metais ir Gabyte gales jau prisijungti, kepti Kaledinius Meduolius. Va kelios nuotraukos apie tai.

Mano pirmoji Rankdarbiu Muge


































Sakyciau, kad mano pirmas blynas neprisvilo. Pasiruosiau savo pirmam isejimui i "zmones"
desimtukui, nieko netruko, nei maiseliu prekem, nei vizitiniu korteliu, jokiu smulkmenu. Gavau daug komplimentu, tiek is pirkeju, tiek ir is muges dalyviu. Buvo malonu gyvai susitikti ir su kitomis merginomis turinciomis Etsy parduotuves. Ir pazinome vienos kitas is gaminiu :) Aisku pasiruosimo maratonas buvo gal ir ne labai ilgas, bet labai intensyvus ir itemptas. Taciau didelis pasitenkinimo jausmas to tikrai vertas. Dar labai malonu, kad mano palaikymo komandoje galejo sudalyvauti ir mano mama, kuri tuo metu kaip tik pas mane viesejo.