Sunday, June 6, 2010

Market day
















Na va grizau is muges. Tiesa sakan si muge buvo pati tusciausia. Nezinau kas kaltas ar tai, kad pasikeite muges vieta ( apie ja veliau) ar oras kaltas, nes nuo ryto lijo, ar tai, kad sis savaitgalis ilgas (bank holiday) ir daugelis isvaziave ar tai, kad dar viena didele muge mieste veike, zodziu buvo tuscia. Sugebejau perskaityti trecdali knygos apie Ajurveda. Beje tikrai rekomenduoju jei domites Deepak Chopra "Perfect Health" :) Labai paprasta ir suprantama be jokiu abra kadabra. Lengvai galima sekti duodamais patarimais.





Dabar apie muge. Siais metais muge persikele i nauja vieta, i paba Shabby Shic, kuris yra paciame Dublino centre. Didesne tos muges dalis vyksta rusyje, keli stalai prekiaujantys vaikiskomis prekemis yra pirmame aukste. Groja gyva muzika, atlikejai keiciasi mazdaug kas valanda. Cia gali ateiti pagroti, pasokti ar parodyti kita savo talenta bet kas. Tai puiki vieta ir galimybe pradedantiems muzikantams parodyti savo kuryba platesniai auditorijai.





Atmosfera, labai gera, paprasta ir neipareigojanti. Man tokia muges forma visai patinka, ateini dienos metu i paba. Gali pabendrauti, pavalgyti, isgerti, pasiklausyti muzikos ir apsipirkti ! Viskas viename. Pats pabo interjeras sakyciau nu labai shabby. Bet tame irgi yra savotisko zavesio. Padariau tik kelias nuotraukas ir tos ne pacios geriausios gavosi. Tai noriu is karto uz kokybe atsiprasyt. Jei dalyvausiu sekanti sekmadieni (nes kvietima dalyvauti jau turiu) pazadu padaryti daugiau ir idomesniu.





Gero savaitgalio visiems!












Friday, June 4, 2010

Vasaros sezono atidarymas The Craft Market


Si sekmadieni ruosiuosi dalyvauti The Craft Market`e. Visus gyvenancius Dubline kvieciu uzsukti. daug gyvos muzikos, skanaus,sviezio maisto na ir zinoma ivairiausiu ranku darbo gaminiu! Adresas Shebeen Chic, George`s Street nuo 12.00 iki 5.30

Iki pasimatymo! Lekiu lyginti ir pakuoti savo gerybiu, dar tiek darbu reikia atlikti, galva ratais eina. Kaip visada truksta dar vienos dienos :)

P.S Laukite reportazo apie turgu.

Visiems gero savaitgalio!