Friday, September 10, 2010

Baby Shower

Šiandien gavau priminimą, kad taip ir nebaigiau pasakoti istorijos apie spec. užsakymą Baby shower. Geriau vėliau, nei niekada. Va čia linkas pasiskaitykite :)
http://www.thelilbee.com/2010/06/baby-baby-with-cherry-on-top.html

Ir gero savaitgalio visiems!

Sunday, September 5, 2010

Jos Didenybė Prijuostė Nr. 2

Va tokia ji pas mane gavosi. Man šita, tokia jaukesnė atrodo, kasdieniškesnė gal kiek. Avietinė tokia griežtesnė, na tokia tipo, kai svečiai ateina. O šita, kai viena sau virtuvėje sukiojiesi.










Saturday, September 4, 2010

Kaip susiję ruduo ir prijuostės ?

Nežinau kaip Jums, bet man, tai net labai susiję. Tuoj paaiškinsiu kaip. O gi visai paprastai. Atėjus rudenėliui ( mano mėgstamiausiam metų laikui ) man iš karto norisi lėkti i virtuvę ir kepti, kepti, kepti. Kepti pyragus, mielines bandeles, plokštainius, sausainius, tortus dar įdarytas vištas, gildijos kepsnius ir taip toliau. Mhhh... tas svaiginantis kvapas, pasklindantis po visus namus...
Namiškiai vienas po kito ikiša nosį į virtuvę "Ką kepi ?" paklausia. "Ar greit bus?" priduria :) Namuose pasidaro taip šilta ir jauku. Dar aš labai mėgstu pasikviesti draugę "ant pyrago su kava". Kažkoks artimesnis ir šiltesnis pasiplepėjimas išeina su pyragu.
Na ir pagaliau čia gali isiterpti ir prijuostė. Manau, kad ji visai nepelnytai buvo išstumta iš mūsų virtuvių. Man prijuostė tai toks nostalgiškus prisiminimus keliantis virtuvės atributas. Ji man primena mano močiutę, kuri didesnę savo gyvenimo dalį praleido virtuvėj, ir prijuostė buvo sudedamoji jos garderobo dalis. Ir tik močiutei esu dekinga už tai, kad mėgstu ir moku gaminti.
Tur būt jau supratote, kad turiu iš tiesų labai didelių sentimentų PRIJUOSTĖMS.
Dar vienas argumentas prijuosčių naudai. Kai dėviu prijuostę jaučiuosi tokia tikra viruvės šeimininke, gerąja šio žodžio prasme.
Taigi pristatau Jos Didenybę virtuvės Karalienę PRIJUOSTĘ AVIETINĘ !!!
TA-TA-TATAAA






O taip supakuota Prijuostė keliaus į savo naujuosius namus. Net neabejoju, kad tai bus puikūs namai, kuriuose taip pat dažnai tvyro pyrago kvapai.


P.S rytoj pristatysiu kita Karalienę :)
Saldžių spnų visiems!