Monday, January 26, 2009

Mano naujas dienorastis
















As kiekvienais metais rasau lyg dienorasti, lyg " to do list "- einamuju dienos darbu sarasa, kilusias idejas, pamastymus. Siais metais tam reikalui isigijau labai grazu darbo kalendoriu. Nuejau i savo megstamiausia knygyna "Hodges Figgis",kuriame galiu praleisti valandu valandas. Ten ipatinga atmosfera, lyg ramybes oaze, labai lengva susikaupti, paskaitineti, issirinkti knyga. Siuo metu as dazniausiai renkuosi is rankdarbiu skyriaus arba is savipagalbos ( kai pritruksta motyvacijos judeti pirmyn :) )





Taigi griztu prie darbo uzrasu. Ju buvo devynios galybes- su paveiksleliais, klasikiniai, modernus, su patarimais stilingoms moterims, besirupinantiems sveikata , biuro darbuotojams, besidomintiems raganavimu, atspausdintu ant ekologisko perdirbto popieriaus. Issirinkti labai sunku. Norisi visko ir stiliaus patarimu, ir sveikata pagerinti, ir tinkamo siam menesiui burto.Galiausiai apsistojau ties vienu be jokiu patarimu ir net gi ne ekologisko popieriaus, taciau su graziomis Charley Harper pauksciu iliustracijomis. Ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu.
Ar jus vedate dienorascius? Ar siais laikais visi naudojasi mobiliuju telefonu bei kopiuteriu priminimais? Ar dar liko tokiu "paskutiniu mamutu" kaip as?

No comments: