Friday, February 27, 2009

Ideju generavimo principai :)





Noreciau pakalbeti apie idejas. Apie ju igyvendinima.Todel, kad neuztenka tureti ideja, reikia dar ideti pastangu,kad ji isvystu saules sviesa. Kaip jus elgietes su savo idejomis, kaip skatinate save jas igyvendinti ?





As atejusias man i galva idejas stengiuosi kuo greiciau uzsirasyti, kad jos man nepasimestu minciu raizgalynej. As manau, kad jas butina uzsirasyti, kai tik jos smesteli galvoje, nes kitaip jos dingsta ir dazniausiai negrizta. Kartais as jas nusipiesiu,siam reikalui turiu eskizu albuma A5 formato. Kartais ten patalpinta ideja praguli menesi ar metus, bet prireikus as visasda zinau kur jas rasti :)



















Buna atveju kai tenka pradeti is kitos puses: kai reikia naujos idejos, o ji kaip tycia neateina. Tada as kreipiuosi i savo scrap book`a, kuriame as klijuoju iskarpas is zurnalu su patikusiais man rastais, spalvu deriniais, formomis, daiktais.Taip sakant stengiuosi suzadinti savo vaizduote ir tokiu budu prisisaukti naujas idejas.












































Dar pasitaiko,kad turi kazkoki motyva ar spalvu derini, ar rasta, kuris taip prie sirdies,taip norisi ji panaudoti, bet dar nezinai kur...tam atvejui as naudoju "ideju brandinimo" stenda. Ten taip pat kabo pradeti, bet nebaigti projektai. Sakyciau tai pats efektyviausias budas greiciau pasiekti norima rezultata. Atsikeli ryte ir is karto matai,ka siandiena tau reikia padaryti, eini miegoti pries uzmiegant velgi prisimeni,kas svarbiausia bus ryto :)














2 comments:

Jurga said...

o aš tai skanuoju žurnalų lapus, o eskizus dedu į krūvą ir į lentyną. Svajoju apie skelbimų lentą :)

About Us said...

I love looking at other peoples notebooks, and doodles. They look great.