Sunday, February 22, 2009

Pauksciu manija tesiasi
























































Gal ir negrazu taip, bet esu nepaprastai patenkinta rezultatu. O pats kurybinis procesas sukele toki malonuma, kad net negaliu apsakyti. O pats, pats, pats maloniausias dalykas, kad siuos ranksluostelius bus galima isigyti gal ir keistoje vietoje, bet svarbiausia, kad bus galima. Ta vieta yra sveiko maiosto parduotuve Malahide.

Praeita savaite su vaikais buvome Malahide Castle parke, prisibuve nusprendeme pavalgyti kavineje, paskui uzejau i sveiko maisto parduotuve nusipirkti arbatos. Ten pamaciau gulincius reklaminius lapelius reklamuojancius craft market. Paklausiau pardavejos ar ji ten buvo ir ar daug pirkeju ateina, nes galvoju pati ten sudalyvauti. Ji pasake, kad yra sios parduotuves savininke, ir mielai leis man pas ja pabandyti pardavineti savo ranksluostelius. Taigi, kaip kartais keistai viskas iseina. Ir dar karta isitikinau, kad jei tau ko nors reikia ,reikia garsiai ir su visais apie tai kalbeti. Niekada nezinai kur taves laukia sekme :)










4 comments:

mika said...

SIMAAAAAAAAAA būtinai dalyvauk toje mugėje - ir nenukabink nosies, jei kas nepavyks - bandyk dar ir dar kartą - tavo darbeliai išties nuostabūs - paprasti, mieli, ir nepaprastai skoningi. Iki to laiko - pagalvok apie įpakavimą, skalbimo instrukciją ir ... vizitines! Labai lauksim reportažo po mugės.
PS vėliau parašysiu tau laišką :)

Rastu spaustuvele arba Handprinted by Sima said...

Aciu Mika uz gerus zodzius! kaip tik ir dirbu su ipakavimu ,aprasymais ir t.t

Rastu spaustuvele arba Handprinted by Sima said...

laukiu, laukiu tavo laiskucio :)

mika said...

Nu Sima ar gali įsivaizduoti - jau nuo ryto trypčioju - ogi nulūžo gmailas visame pasaulyje?
:)))
Ne, nu taip nebūna, bet kad atsitiko :)

O liūdniausia, kad prieš atsakydama į tavo laišką - norėčiau jį dar kartą perskaityti, ne, tai tikrai nerealu :)

Na nieko, palaukim. Aš tavęs nepamiršau, jeigu ką :)