Friday, December 11, 2009

Kaledu belaukiant

















































Oficialiai skelbiu Kalediniu atostogu pradzia. Vakar issiunciau paskutinius Etsy uzsakymus. Tyliai sau kikenu is pasitenkinimo, pagaliau galiu sau leisti pradeti ruostis Kaledoms, daugiau laiko praleisti su vaikais, nes per kaledinius uzsakymus, pasiruosima mugei, visiskai nebuvo laiko bendrauti. Todel buvau pazadejusi, kad kai baigsis visas sis maratonas butinai eisime pasiziureti, kaip Kaledoms papuostas miestas. Praleidome tikrai labai linksma diena, apziurejome visas imanomas miesto eglutes, pavalgeme KFC, dar papildomai suvalgeme ledu, apejome visas zaislu parduotuves, kad butu daugiau ikvepimo rasyti Kaledu Seneliui laiskus, nusipirkome nauja Kaledu eglute( nes senoji turi tiek pat metu, kaip ,kad ir musu Gustas t.y septynis :) ir nuo jos spygliai byra daug stipriau nei nuo tikros). Taciau ir senoji dar panaudota buvo ja pastateme prieangyje, siek tiek sumazine. O is likusiu saku nupyniau girlianda laiptu tureklui i antra auksta papuosti.


Dar su Gustu mes turime tradicija, kuri tesiasi jau 3 metus, tikiuosi kitais metais ir Gabyte gales jau prisijungti, kepti Kaledinius Meduolius. Va kelios nuotraukos apie tai.

6 comments:

Jurga said...

O kiek tavo Gabijai metų?

Rastu spaustuvele arba Handprinted by Sima said...

Mano Gabytei 2.5 metuku

Jurga said...

Tai taviškė jau didesnė už manąją (mano Mildai dar dvejų nėra). Kartais taip norisi ilgėliau prisėsti prie rankdarbių, bet dukra neleidžia, net paskaityti negaliu - atima knygą ir "skaito" pati :) O Gabija tai turbūt ir su broliuku ilgiau pažaidžia?

Rastu spaustuvele arba Handprinted by Sima said...

Puikiai tave suprantu, man taip buvo kai Gustas mazas buvo. As nieko, absoliuciai nieko negalejau daryti . Tik kai jis miegodavo. Labai sunku buvo. O su Gabe visai kitaip, manau ir charakteris kitas ir tai, kad broli vyresni turi is kurio pavyzdi ima. Nes vaikai zino , jei mama dirba, tai tikrai dirba ir jie patys turi savimi ta laika uzsiimti. Aisku visaip buna, bet.. :)

Rastu spaustuvele arba Handprinted by Sima said...

Beje as irgi zvalgas:) Ir knyga sia skaiciau ir ji man tikrai padejo pasistumeti i prieki! Ir pmegiai musu labai panasus, malonu rasti sielos sese :)

Jurga said...

Malonu girdėti :) Tikiuosi, kad ta knyga man irgi kaip nors padės...